ΚΑΛΑΘΙ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από τους όρους του παρόντος, από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί και τροποποιηθεί με τον Ν. 3471/2006 και τα άρθρα 11 Ν. 2623/1998, 13 Ν. 2703/1999, 47 Ν. 2721/1999, 34 Ν. 2915/2001, 5 Ν. 3051/2002, 14 Ν. 3068/2002, 10 Ν. 3090/2002 και 26 Ν. 3156/2003, καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του κοινοτικού δικαίου και συγκεκριμένα τις οδηγίες με αριθμούς 95/46 ΕΚ της 24-10-1995, 97/66 ΕΚ της 15-12-1997, 2002/19 ΕΚ της 7-3-2002, 2002/22 ΕΚ της 7-3-2002 και 2002/58 ΕΚ της 12-7-2002. Η e-develop διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής (με βάση το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο) των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών μέσω της ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο. Η εκ μέρους οποιουδήποτε επισκέπτη / χρήστη χρησιμοποίηση των υπηρεσιών του διαδικτυακού της χώρου ισχύει και ως δήλωση αποδοχής των όρων του παρόντος. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται ανωτέρω, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος.

FaLang translation system by Faboba

Επικοινωνία

  • ΑΝΑΤΟΛΗΣ 9-15, Ν. ΙΩΝΙΑ, 14231

  • +30 (210) 2792444

  • +30 (210) 2798444

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με τους Όροι και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence