ΚΑΛΑΘΙ

EST 2004

E-DEVELOP

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-develop. Η επιχείρησή μας από το 2004 δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδίασης ηλεκτρονικών συστημάτων και αυτοματισμών με την χρήση μικροελεγκτών, με υπηρεσίες εγκατάστασης – συντήρησης δικτύων Η/Υ, καθώς και με μελέτη και εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων επιτήρησης CCTV και IP καμερών.

Η καταγραφή και η απομακρυσμένη επιτήρηση των καμερών γίνεται σε DVR - NVR, ή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τον ταυτόχρονο συνδυασμό της Analog HD & IP τεχνολογίας υλοποιεί το software « LUXRIOT EVO» που επίσημα διανέμουμε στην Ελλάδα και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες χειρισμών αλλά και αναβαθμίσεων.

Αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε στην Ελληνική αγορά προϊόντα από μεγάλους οίκους όπως: Aetek, Arecont Vision, AXIS, Basler, Comnet, Dotworkz, Everfocus, Fujinon, Hanwha (Samsung), Lilin, Milesight, MircoLight, Messoa, Pixord, Raytec, Sony, Sunell, Zavio.

Υπάρχει άρτια τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο υλικού και ρυθμίσεων σε όλα τα προϊόντα μας.

Αντιπροσωπεύουμε για Ελλάδα και Κύπρο τα προϊόντα Machine Vision της εταιρείας Basler. Μπορείτε να επισκοπηθείτε το ειδικευμένο site μας develop-vision.gr

Εξίσου σημαντικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι αυτός των φωτοβολταϊκών συστημάτων (αυτόνομων - διασυνδεδεμένων) καθώς και υβριδικών (συνδυασμός φωτοβολταϊκών - ανεμογεννητριών) καθώς και η μελέτη των συστημάτων περιμετρικής φύλαξης των πάρκων, με συνδυασμένα συστήματα αποτελούμενα από κάμερες και συναγερμό.

Προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτύου (domain - hosting), συνθέσεις Η/Υ, εφαρμογές e-shopping καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης. Επίσης αναλαμβάνουμε εξ` αρχής τη μελέτη - σχεδίαση νέων συστημάτων ή την ανασχεδίαση υπαρχόντων και την προσαρμογή τους στις ανάγκες σας.

Επίσης διαθέτουμε interfaces και δικτυακά προϊόντα όλων των επώνυμων εταιρειών καθώς και Wifi – Bluetooth accessories, τα οποία τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα καθώς είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από εμάς. Μπορείτε ακόμα να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά κατόπιν συνεννοήσεως.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την κατάλληλη υποστήριξη.

Με εκτίμηση,
e-develop

Επικοινωνία

  • ΑΝΑΤΟΛΗΣ 9-15, Ν. ΙΩΝΙΑ, 14231

  • +30 (210) 2792444

  • +30 (210) 2798444

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με τους Όροι και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence