Ημερομηνία 20 Ιουλίου 2019
CSB GP1272 F2 Lead Acid Μπαταρία 12V / 7.2Ah
CSB HR1234W F2 Lead Acid Μπαταρία 12V / 9Ah
GlobalSat USB GPS Receiver BU-353S4 New SiRF STAR IV GSD4e
NC800 IP Camera MJPEG with IR leds
Equip Πολύπριζο 4 θέσεων 333281 Schuko με είσοδο IEC C14
Home DVR Cards - Software


Full HD Capture card HC7004HD SDI H.264 1080p PCIe x1 for Luxriot
Λεπτομέρειες προϊόντος
Full HD SDI Capture Card HC7004 1080p PCIe x 1. Συνεργάζεται με το VMS λογισμικό Luxriot. Το Luxriot είναι ολοκληρωμένο πακέτο Software ψηφιακής καταγραφής Video και απομακρυσμένης επιτήρησης IP καμερών, CCTV analog - SDI μέσω καρτών frame grabbers καθώς και καμερών με υποστήριξη Direct Show όπως Webcams.

Συνδυάζεται άριστα με τις capture cards HC7004, HC7008, HC7016, HC7032 έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνδέσουμε αναλογικές CCTV κάμερες και full HD SDI.

Δυνατότητα αναβάθμισης σε περισσότερες κάμερες με χρήση 2 x HC7004 ή υβριδική λύση σε συνδυασμό με IP κάμερες.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί με την Client – Server αρχιτεκτονική του, σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε ετερογενή συστήματα από μία έως εκατοντάδες κάμερες (ο μόνος περιορισμός είναι το hardware του υπολογιστή).

Βασικά Χαρακτηριστικά:
Συνεχής εγγραφή 24/7.
Δυνατότητα διαμόρφωσης πολλαπλών screen layouts.
Ανίχνευση κίνησης.
Απομακρυσμένη σύνδεση μέσω Internet ή LAN. Πρόσβαση στον SERVER από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για απομακρυσμένη χρήση, αναπαραγωγή video, διαχείριση συστήματος και πολλά άλλα….
Αναπαραγωγή πραγματικού χρόνου χωρίς διακοπή της καταγραφής. Οποιαδήποτε κάμερα μπορεί να αναπαραχθεί μέσω του Client τοπικά ή απομακρυσμένα.

Προηγμένα Χαρακτηριστικά:
Φιλικά wizards κάνουν το Luxriot εύχρηστο και διαμορφώσιμο. Όλες οι συνήθεις λειτουργίες, όπως πρόσβαση σε ένα νέο Server, ανίχνευση IP καμερών και άλλες πολλές…. γίνονται μέσα από τους κατάλληλους wizard, έτσι ώστε ένας μέσος χρήστης να έχει πρόσβαση σ’ αυτές.
Διαχείριση χρηστών δίνει τη δυνατότητα να οριστεί η πρόσβαση σε κάμερες, διαχείριση του server, αναπαραγωγή video, ανάλογα με τα δικαιώματα του χρήστη.
Έλεγχος καμερών P/T/Z μέσω της Client εφαρμογής.
Πολλαπλοί Clients μπορούν να συνδεθούν στον Server, τοπικά ή απομακρυσμένα ανάλογα με την έκδοση που έχουμε επιλέξει.
Ο Client μπορεί να συνδεθεί σε πολλούς Server ταυτόχρονα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά τις κάμερες ή τα καταγραμμένα video.
Κάθε κάμερα διαμορφώνεται χωριστά για την εγγραφή, ανίχνευση κίνησης, ρυθμίσεις εικόνας (φωτισμό, αντίθεση, οξύτητα, κορεσμό, απόχρωση) και άλλες ρυθμίσεις ανάλογα τον τύπο της κάμερας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
Απεριόριστος αριθμός καμερών. Μπορεί να καταγραφούν απεριόριστες κάμερες με την χρήση της Enterprise έκδοσης. Ο μόνος περιορισμός είναι το hardware CPU και περιορισμός εύρους δικτύου.
Αποδοτική χρήση της CPU του υπολογιστή έτσι ώστε ο Server δεν χρησιμοποιεί την CPU για την συμπίεση video έτσι ώστε να μην επηρεάζονται άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στον ίδιο υπολογιστή.
Πλήρης χρήση των λειτουργιών μέσω της χρήσης του Client. Όλες οι λειτουργίες της πρόσβασης τοπικής ή απομακρυσμένης του Server δίνουν πρόσβαση για ζωντανή παρακολούθηση των καμερών αλλά και των καταγραμμένων video, με βάση πάντα τα δικαιώματα του εκάστοτε χρήστη.
Ο Server μπορεί να λειτουργήσει ως Service των Windows. Με τον τρόπο αυτό η εφαρμογή είναι αόρατη στον υπολογιστή και ακόμα μπορεί να εκτελεστεί χωρίς να κάνουμε login στο σύστημα.
Πλήρης χρήση απομακρυσμένων και τοπικών χαρακτηριστικών αναπαραγωγής καταγραμμένων video με δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης συμβάντων, αλλά και ανίχνευσης κίνησης σε συγκεκριμένες περιοχές του video.
Διαμόρφωση Client (Screen Layout, συνδέσεις με Servers, και άλλα….) μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή ή και να σταλούν μέσω e-mail.
Υποστηρίζει standard DirectShow συσκευές, από τις πιο απλές USB κάμερες και βιντεοκάμερες μέχρι τις εξελιγμένες πολυκάναλες κάρτες καταγραφής.
Η οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί για χρήση με WXGA monitors.
Με τον Wizard ανίχνευσης IP καμερών μέσα σε λίγο χρόνο ο χρήστης μπορεί να βρει και να ρυθμίσει όλες τις διαθέσιμες IP κάμερες του δικτύου του.

Έκδοσεις από 4 - απεριόριστο αριθμό καμερών είναι διαθέσιμες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικά χαρακτηριστικά και τιμές

Κατεβάστε το σχετικό εγχειρίδιο του προϊόντος.
 
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Τιμή: 718.80 € (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24 % )
Λοιπές πληροφορίες
Διαθεσιμότητα
Call.
Προτεινόμενα Προϊόντα
Κατεβάστε την demo έκδοση του Luxriot.
Υποστηριζόμενα μοντέλα καμερών από το Luxriot.
In Stock
Call.
Επιλέξτε ποσότητα για παραγγελία
Ποσότητα:
IP - CCTV Surveillance Systems
ΑΝΑΤΟΛΗΣ 9-15 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | 14231 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 2792444 | Fax: 210 2798444
Email: info@e-develop.gr